Våre tjenester

Vi utfører rutinebehandlinger, medisinske utredninger, og bløtvevskirurgi. Ved behov for ortopedisk kirurgisk behandling blir våre pasienter henvist til spesialister i ortopedi. Vi har nytt laboratorieutstyr for blodanalyse, digital tannrøntgen, digital direkte-røntgen, og endoskopi. Ved behov for undersøkelse med MR eller CT vil våre pasienter bli henvist videre.

  • Medisinsk utredning

  • Endoskopi

  • Øyelysing

Ring for timebestilling

Kirurgi/ langvarig behandling/ innleggelse

Ved behov for kirurgisk behandling eller andre behandlinger som kan ta litt lenger tid, anbefaler vi ofte at pasienten leveres inn på morgenen og hentes til avtalt tid på ettermiddagen/kvelden. Det kan lette logistikken både for oss på klinikken og ikke minst for travle dyreeiere. Noen dyr slår seg veldig godt til ro, mens andre begynner å lengte hjem til matmor/matfar så snart de våkner fra narkosen. I sistnevnte tilfelle pleier vi å ringe eier og avtale tidlig henting.

Øyelysing

Øyelysing er en undersøkelse for øyelidelser som ikke nødvendigvis er åpenbare, men som kan utvikle seg og ha en arvelig faktor. Denne undersøkelsen et viktig verktøy og er ofte påkrevd — spesielt i forbindelse med avl.
Vi samarbeider med spesialist i øyesykdommer, Ernst-Otto Ropstad, fra veterinærhøyskolen i Oslo/NMBU. Han kommer til oss regelmessig for øyelysing. Han bistår også i behandling av mer avanserte øyeproblemer hos våre pasienter.

Før levering

Skal hunden leveres om morgenen, bør den som oftest ikke ha tilgang til mat fra kl. 18:00 kvelden før. Hunden bør få en god tur på morgenen for å gjøre fra seg, før den leveres for behandling på klinikken. Spør gjerne dyrepleieren om det dere lurer på når dere bestiller time.